ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΙL ΜΟΥ:

heliastheo96@gmail.com

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ισόβια κάθειρξη ζήτησε ο εισαγγελέας για τους δημοσιογράφους της Cumhuriyet!!!

Την επιβολή ποινής ισόβιας κάθειρξης ζήτησε ο εισαγγελέας κατά των δύο έγκριτων δημοσιογράφων της Cumhuriyet, για το σκάνδαλο του εξοπλισμού ένοπλων ισλαμιστικών ομάδων στη Συρία.


Αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της κατασκοπίας και της συμμετοχής σε ένοπλη τρομοκρατική οργάνωση επειδή δημοσιοποίησαν βίντεο που δείχνει τις μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ) να περνούν λαθραία όπλα στη Συρία.
Ο διευθυντής και ο επικεφαλής του γραφείου Αγκυρας της αντιπολιτευτικής εφημερίδας κ. κ. Τζαν Ντουρντάν και Ερντέμ Γκιουλ, φυλακίστηκαν στις 26 Νοεμβρίου και οι συλλήψεις του προκάλεσαν σφοδρές επικρίσεις και κοινωνική κατακραυγή για την επίθεση κατά της ελευθεροτυπίας στην Τουρκία.
Λίγες μέρες μετά οι δύο δημοσιογράφοι είχαν καταθέσει έφεση με ένα λιτό κείμενο: «Κάνουμε το καθήκον μας και ασκούμε έφεση κατά της σύλληψής μας, που παραβιάζει τον νόμο, το Σύνταγμα, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσάς. Η απόφαση και η ευθύνη είναι δικές σας».  
ΠΗΓΗ: http://www.hitandrun.gr/71453-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου