ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΙL ΜΟΥ:

heliastheo96@gmail.com

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Σε μια Ελλάδα που βουλιάζει!!!

Έτοιμη να ανακοινώσει τον δικό της πολιτικό κόμμα φέρεται να είναι, σύμφωνα με στενούς της συνεργάτες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς απομένει να οριστικοποιηθούν μερικές τελευταίες λεπτομέρειες στις διεργασίες για τη δημιουργία του νέου σχήματος του οποίου θα ηγηθεί, όπως αναφέρει η »Εφημερίδα των Συντακτών».
Το χρονικό σημείο της ανακοίνωσης της απόφασής της σύμφωνα με το δημοσίευμα θα είναι αφού αναγγελθεί το προεδρικό διάταγμα για διάλυση της Βουλής.
Παράλληλα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης φέρεται να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το Μανώλη Γλέζο, ενώ επικοινωνία μέσω επιστολής είχαμε μεταξύ της προέδρου της Βουλής και του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς.
Τα κάστρα πέφτουν από μέσα και έτσι φαίνεται πως έχει γίνει και τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ όπου νωρίτερα άλλα 53 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, με κατεύθυνση, το νέο κόμμα του Π. Λαφαζάνη ανακοίνωσαν την απόσχισή τους από το κόμμα.
Η Ελλάδα βουλιάζει πιο πολύ από κάθε φορά και το σύνδρομο των καρεκλοκένταυρων δε λέει να σταματήσει. Είναι πολλοί αυτοί που βλέπουν φως στο τούνελ επειδή κάποιοι βλακωδώς κάνουν λόγο για πρόγραμμα Θεσσαλονίκης. Όλοι πιστεύω έχουμε καταλάβει πως είναι ανεφάρμοστο αυτό το πρόγραμμα και άκρως ουτοπικό, ιδιαίτερα μετά το μνημόνιο που προσφάτως υπεγράφη.
Η Ελλάδα θαρρώ έχασε την πολιτική και ιστορική της ευκαιρία για μια τεράστια αλλαγή, λίγο πριν το δημοψήφισμα. Στο δημοψήφισμα ήταν που χάθηκαν όλα και κυρίως χάθηκα χρόνος! Οι Ευρώπη προέβαλλε, ορθώς, τις άμυνές της και ήρθαν οι τραπεζικοί περιορισμοί και όλα τα υπόλοιπα μετέπειτα σκληρά μέτρα. Οι εκλογές πλησιάζουν και το αδιέξοδο της ψήφου είναι ίσως μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά. Για μία ακόμα φορά αυτός που θα ρίξει το περισσότερο μέλι στα λόγια του, αυτός και θα κερδίσει, όμως η ουσία ήταν, είναι και θα είναι η ίδια.
Την Ελλάδα μας, την πούλησαν με τον χειρότερο τρόπο. Την οικονομία μας, την βύθισαν χωρίς επιστροφή και στο εσωτερικό της χώρας αντί να ασχοληθούν με αυτά, ξεθάβουν παλιούς αρχηγούς κομμάτων για αναμόχλευση της ίδια μεταπολιτευτικής σάπιας καραμέλας. Αλλά τί να περιμένει κανείς όταν την ημέρα ανακοίνωσης των βάσεων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ η μοναδική τους αναφορά σε αυτό το θέμα στα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια είναι ένα scroll κάτω από τις δήθεν καυτές πολιτικές εξελίξεις? Εδώ φτάσανε τη χώρα μας, και τόσο έχουν υποβαθμίσει την Παιδεία σε όλα τα επίπεδα!
Υ.Γ1 : Συγχαρητήρια σε όλους τους νεοεισαχθέντες σήμερα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση! Η ζωή σας όπως και να έχει τώρα αρχίζει και τα καλύτερα είναι μπροστά και το παρελθόν μια όμορφη ανάμνηση για να προχωρήσετε τη ζωή σας!
Υ.Γ2 : Ψυχή βαθιά και μαύρο σε όσους έχουν πει ψέμματα κατ” επανάληψη στον ελληνικό λαό, μήπως και σωθούμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου