ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΙL ΜΟΥ:

heliastheo96@gmail.com

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Οι κεντρικές συγκεντρώσεις των κομμάτων λίγες ώρες πριν την κάλπη!!!

Με τις κεντρικές συγκεντρώσεις των κομμάτων σήμερα

και αύριο ολοκληρώνεται η προεκλογική εκστρατεία εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής. Σήμερα, ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα βρίσκεται στη Ρόδο, ο Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει στον ανοιχτό χώρο του Ζαππείου, η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Πέραμα, ο Αλέξης Τσίπρας στην Ομόνοια, ο Φώτης Κουβέλης στη Θεσσαλονίκη, ο Πάνος Καμμένος στο Ηράκλειο Κρήτης, η Ντόρα Μπακογιάννη στο Περιστέρι, η Λούκα Κατσέλη στο Δημαρχείο Αχαρνών και οι Οικολόγοι Πράσινοι στις 18.00 στο Θέατρο της πλατείας Κουμουνδούρου.

Αύριο, τελευταία ημέρα του προεκλογικού αγώνα, ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην πλατεία Συντάγματος. Ο αρχηγός της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει στην Αλεξανδρούπολη, ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη θα συνομιλήσει με νέους στον πολυχώρο Αθηναϊδα, στην Αθήνα.

Η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει το μεσημέρι σε εργαζόμενους - ξενοδοχοϋπάλληλους στο ξενοδοχείο Μετροπόλιταν της Αθήνας, ο Αλέξης Τσίπρας σε ανοιχτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης στην πλατειά Λεονταριών στο Ηράκλειο.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα μιλήσει στους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ σε εκδήλωση στο ΣΕΦ, ενώ ο Πάνος Καμμένος σε ανοιχτή συγκέντρωση στην περιοχή Μακρυγιάννη. Τέλος, οι Οικολόγοι Πράσινοι θα πραγματοποιήσουν την τελευταία ανοιχτή τους συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη.  



ΠΗΓΗ:http://www.blog.gr/article.php?id=77688&category_id=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου