ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΙL ΜΟΥ:

heliastheo96@gmail.com

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 29/6/2011


ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 29/6/2011

 





Προγραμματισμένες Διακοπές
Αγαπητοί μας πελάτες,
H ΔΕΗ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων της, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.
Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.
Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!
πηγη    http://www.dei.gr

Read more

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Stan - Nivo - An Mou Ftanan ta Lefta [Official Video HD]

Read more

Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 25 Ιουνίου – 4 Ιουλίου 2011


Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 25 Ιουνίου – 4 Ιουλίου 2011


Στοιχεία των Αγώνων

Οι ΧΙΙΙ Παγκόσμιοι Θερινοί Αγώνες
Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011

σε αριθμούς:

Το χωριό των Special Olympics

Όλες οι επίσημες αποστολές που θα καταφθάνουν σταδιακά στην Αθήνα μέχρι τις 24 Ιουνίου, θα φιλοξενηθούν στο Χωριό τωνSpecial Olympics. 






Το Χωριό των Special Olympics βρίσκεται ανατολικά της Αθήνας, στον Άγιο Ανδρέα και σε μικρή απόσταση, μόλις 30 λεπτώναπό το κέντρο της Αθήνας. Αναπτύσσεται σε ένα συγκρότημα μικρών οικημάτων (βίλλες) σε μια έκταση ενός εκατομμυρίου τετραγωνικών μέτρων, κατάφυτη από πεύκα και μπροστά σε μια πανέμορφη αμμώδη ακτή.Μέσα στο χώρο υπάρχουν κινηματογράφος, υπαίθρια καφενεία και αθλητικές εγκαταστάσεις. Ο Άγιος Ανδρέας θα γίνει «το σπίτι μακριά από το σπίτι» για 10.000 αθλητές και τους συνοδούς τους, κατά τη διάρκεια των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics 2011.

  
Read more

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ!!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΑΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! ΕΤΣΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο κ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΧΑΘΗΚΕ?? ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!! ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ....ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΟΝΕΙΡΑ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ!!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ?? ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ?? ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ  ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ!!! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ....Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ....ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΥΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?? ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ''ΜΕΓΑΛΟΙ'' ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ??????????????????  ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΤΥΠΟΥ ''ΠΑΛΙΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ'' ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ???? Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΝΕ!!!
Read more

Οι καλεσμένοι του Λάκη στην τελευταια του εκπομπη!!!

Read more

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Πέρασαν σχεδόν 2 χρόνια - Ησαίας Ματιάμπα


Η ΜΟΝΗ ΔΑΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ 1 ΧΡΟΝΟΣ.............ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΑΖΙ!!!
Read more

Οι πρώτες εικόνες του εγκεφάλου την ώρα που χάνει τη συνείδησή του!!!


Για πρώτη φορά Βρετανοί επιστήμονες κατάφεραν να απεικονίσουν τον εγκέφαλο τις οριακές εκείνες στιγμές που εισέρχεται στην κατάσταση του ασυνείδητου, υπό την επήρεια αναισθητικού. 
kk420d Οι πρώτες εικόνες του εγκεφάλου την ώρα που χάνει τη συνείδησή του
Οι ερευνητές, υπό τον καθηγητή αναισθησιολογίας Μπράϊαν Πόλαρντ, που παρουσίασαν τα ευρήματά τους στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Αναισθησιολογίας στο Aμστερνταμ, σύμφωνα με το BBC, κατέγραψαν την αυξομείωση της ηλεκτρικής δραστηριότητας στον εγκέφαλο την ώρα που ο ασθενής χάνει τις αισθήσεις του και διαπίστωσαν, προς μεγάλη έκπληξή τους, ότι διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου φαίνεται ότι συνεχίζουν να «συνομιλούν» μεταξύ τους.
Επεσήμαναν πάντως ότι χρειάζονται και άλλες έρευνες για να κατανοηθεί τι ακριβώς συμβαίνει στον εγκέφαλο εκείνη τη στιγμή.
Η νέα τεχνική «Λειτουργικής Τομογραφίας Ηλεκτρικής Αντίστασης» (που είναι πιο εύκολη από την μαγνητική λειτουργική τομογραφία), εκτός από την αξιοποίησή της για την μελέτη του μυστηρίου της συνείδησης και του ασυνείδητου, θα μπορούσε να βοηθήσει τους γιατρούς να αξιολογούν την υγεία της φαιάς ουσίας και να εντοπίζουν τις εγκεφαλικές βλάβες σε ανθρώπους που έχουν υποστεί εγκεφαλικό ή τραυματισμό στο κεφάλι.
Μολονότι φαίνεται πως διάφορα μέρη του εγκεφάλου επικοινωνούν, καθώς ο άνθρωπος χάνει τη συνείδησή του, ο Πόλαρντ δήλωσε ότι είναι ακόμα πρόωρο να εξαχθούν συμπεράσματα για τι το ακριβώς συμβαίνει.
Εκ πρώτης όψεως πάντως, η ανακάλυψη επιβεβαιώνει την θεωρία της καθηγήτριας Σούζαν Γκρίνφιλντ του πανεπιστημίου της Οξφόρδης ότι το ασυνείδητο είναι μια διαδικασία κατά την οποία διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου «μπλοκάρουν» η μια την άλλη, καθώς ο εγκέφαλος «σβήνει».
Η νέα απεικονιστική μέθοδος στέλνει στο κρανίο -μέσω δεκάδων ηλεκτροδίων προσαρτημένων στο κεφάλι του ασθενούς- χαμηλής ισχύος ηλεκτρικό ρεύμα, που συναντά αντίσταση και διακόπτεται από τους εγκεφαλικούς ιστούς και την εγγενή ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου.
Οι όποιες διαφορές καταγράφονται, αποδίδονται συνεπώς σε αλλαγές στα ηλεκτρικά σήματα του ίδιου του ανθρώπου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Read more

Συνέντευξη χωρίς δημοσιογράφους(!) θα δώσει την Πέμπτη ο πρωθυπουργός...!!!

Καινούργια κόλπα...

Συνέντευξη χωρίς τις «παρεμβολές» δημοσιογράφων, αλλά απ' ευθείας στους ακροατές του κρατικού ραδιοφώνου της ΝΕΤ θα παραχωρήσει το πρωί της Πέμπτης ο πρωθυπουργός...
Γιώργος Παπανδρέου.

Πρόκειται για μια ακόμη, νέα (;) ιδέα του επικοινωνιακού επιτελείου της κυβέρνησης, μετά το βίντεο των "20 μηνών της κυβέρνησης" στο Youtube, σύμφωνα με την οποία οι ερωτήσεις του κοινού θα διαβάζονται από παρουσιαστή της εκπομπής χωρίς δημοσιογραφική παρέμβαση. Οι ερωτήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ομαδοποιούνται και θα αξιολογούνται ώστε να επιλεγούν "οι πιο σκληρές και οι πιο χαρακτηριστικές".

Ηδη η σχετική διαφήμιση της πρωθυπουργικής εκπομπής καλεί τους ακροατές να στέλνουν τις ερωτήσεις τους, σε ηλεκτρονική μορφή, σε διεύθυνση που έχει δώσει ο ραδιοφωνικός σταθμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πλευρά της ΝΕΤ, "καταγράφεται πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ήδη μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης οι ερωτήσεις είχαν ξεπεράσει τις χίλιες".

Από πλευράς επικοινωνιακού επιτελείου, υπάρχουν σχετικές εισηγήσεις να δοθεί στη δημοσιότητα το σύνολο των ερωτήσεων "προκειμένου να μην πληγεί η αξιοπιστία της διαδικασίας".enet.gr
Read more

NINO-THELW NA SE DW!!!


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΝΙΝΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ.....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!
Read more

Το «Μπράβο» του Μπαμπινιώτη στους «Ράδιο Αρβύλα»!!!

«Μπράβο στο «Ράδιο αρβύλα» για την εκστρατεία κατά των greeklish» λέει ο καθηγητής Γιώργος Μπαμπινιώτης.
Ο κορυφαίος γλωσσολόγος επισημαίνει τους κινδύνους που κρύβει η γραφή ελληνικών λέξεων με λατινικούς χαρακτήρες και αποδίδει τα εύσημα στους συντελεστές της εκπομπής, τονίζοντας πως είναι καιρός η τηλεόραση να κάνει «και κάτι καλό» για τη γλώσσα μας. «Το θεωρώ πολύ θετικό, διότι η τηλεόραση επηρεάζει και στο κάτω-κάτω χρωστάει στη γλώσσα, δεν μιλάω για τη συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά γενικότερα», απάντησε ο διακεκριμένος καθηγητής όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την καμπάνια εναντίον των greeklish που ξεκίνησαν ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του.


«Η τηλεόραση δεν έχει βοηθήσει και πολύ τη γλώσσα, για να μην πω καθόλου και για να μην πω ότι την έχει βλάψει, είτε με τον τρόπο εκφοράς των ελληνικών είτε με τις ανορθογραφίες που κατά καιρούς υπάρχουν είτε γενικά με μια αμέλεια και παραμέληση για τη γλώσσα. Εδώ δεν υπάρχει εκπομπή για τη γλώσσα στα κρατικά κανάλια. Πρέπει να προσέξουμε περισσότερο και γι' αυτό λέω μπράβο στους ανθρώπους αυτούς» αναφέρει ο κ. Μπαμπινιώτης που εκτιμά ότι η προσπάθεια αυτή μπορεί να έχει αποτέλεσμα διότι ξεκινάει από νέους ανθρώπους και όχι από κάποιους «συντηρητικούς και σχολαστικούς».
Όμως, γιατί τα greeklish είναι επικίνδυνα για τα ελληνικά; «Με τη συνεχή και τη συχνή χρήση των greeklish, οι νέοι άνθρωποι ιδίως, που κυρίως τα χρησιμοποιούν, αποξενώνονται από την οπτική εικόνα της λέξης και από την κιναισθητική επαφή με τη λέξη. Έτσι, όταν προσπαθήσουν να γράψουν τη λέξη στα ελληνικά, θα δυσκολεύονται, διότι ατονεί αυτή η εικόνα» τονίζει ο κ. Μπαμπινιώτης στην Espresso.

mychannel.gr
Read more

"EMINEM" ΜΕ ΒΙΟΛΙ!!! ΑΠΙΘΑΝΟΣ!!!

Read more

Eurobasket 1987 - Τα τελευταία λεπτά του τελικού και η ΝΙΚΗ!


Πριν από ακριβώς 24 χρόνια η παρέα του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Φασούλα και των άλλων παιδιών ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης κόντρα σε κάθε λογική και έβγαλε χιλιάδες Έλληνες στους δρόμους.

Όσο χρόνια κι αν περάσουν, όσες επιτυχίες και να έρθουν, το ελληνικό μπάσκετ θα θυμάται πάντα την 14η Ιουνίου του 1987. Τότε που ο Έλληνας άρχισε να μαθαίνει ότι υπάρχει και άθλημα που παίζεται με τα χέρια και με πορτοκαλί μπάλα.

Ο Νίκος Γκάλης έβαζε τη μπάλα στο καλάθι με 1000 τρόπους, ο Γιαννάκης έπαιζε άμυνα ακόμη και πάνω στον γίγαντα Τσατσένκο, ο Παναγιώτης Φασούλας σκέπαζε τα καλάθια και ο Φάνης Χριστοδούλου αποδείκνυε ότι ήταν από τους πλέον ολοκληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη. Ο ήρωας όμως του τελικού ήταν άλλος. Ο τίμιος γίγαντας. Ο Αργύρης Καμπούρης με τις δύο εύστοχες βολές στην παράταση έστειλε στον έβδομο ουρανό τους 'Ελληνες. Η γιορτή ξεκίνησε στο ΣΕΦ αλλά συνεχίστηκε όλο το βράδυ στις πλατείες της Ελλάδας.

Read more

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΝΒΑ ΟΙ DALLAS MAVERICKS!!! ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ O DIRK NOWITZKI!!!

Ο «King» Τζέιμς πήρε τα ταλέντα του και πήγε στο Μαϊάμι. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι πήρε τα δικά του και πήγε στην απονομή! Πρωταθλητές του ΝΒΑ οι Μάβερικς (95-105) του Γερμανού All Star!  


 
Χρειαστηκε να περάσουν είκοσι χρόνια για τους 

Μάβερικς (σ.σ. 1980-81 η πρώτη συμμετοχή τους στο ΝΒΑ) και δεκατρία για τον Ντιρκ Νοβίτσκι (σ.σ. Νο.9 το 1998 από τους... Μπακς). Η αναμονή άξιζε τον κόπο! Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Τεξανοί πανηγύρισαν το πρωτάθλημα του ΝΒΑ κι ο Γερμανός All Star, που αναδείχτηκε και MVP των τελικών, κατέκτησε αυτό που έλειπε από το πλούσιο βιογραφικό του.
Όπως έλειπε από του Mr.Triple Double Τζέισον Κιντ, του Σον Μάριον, του Τζέισον Τέρι και του δικού μας Πέτζα Στογιάκοβιτς! Ο Ρικ Καρλάιλ έδεσε ένα πολύ καλό σύνολο, που δικαίωσε τον όρο «ομάδα» κι έδωσε στους κατοίκους του Ντάλας, στη Γερμανία κι όπου αλλού υπάρχουν υποστηρικτές του Big Dirk κι όχι μόνο, έναν λόγο να πανηγυρίζουν. Δεν ισχύει το ίδιο για τους Χιτ, οι οποίοι έμειναν στα λόγια, με τον ΛεΜπρον Τζέιμς στην πρώτη χρονιά του ως μέλους των νέων Big Three να τερματίζει ξανά δεύτερος και να δίνει μόνο στους εχθρούς τους έναν λόγο να πανηγυρίζουν.
Γιατί η Ιστορία μετά το 95-105 και το 2-4 μέσα στην American Airlines Arena του Μαϊάμι έγραψε «Ντάλας Μάβερικς, πρωταθλητές 2011».
Ο... λόγος του «Βασιλιά»
Ο ΛεΜπρον Τζέιμς είχε δεχτεί τη μεγαλύτερη κριτική για τις εμφανίσεις του στη σειρά των τελικών και στα πρώτα λεπτά έδειξε ικανός να δώσει την απάντησή του. Με 9 πόντους στο πρώτο πεντάλεπτο και τον Κρις Μπος να τον ακολουθεί από κοντά στο σκοράρισμα βοήθησε τους Χιτ να ξεφύγουν με 20-11 και να οδηγούν την αναμέτρηση. Ωστόσο, ο «King» δεν είχε πολλά περισσότερα να «πει» και μαζί του σώπασαν κι οι υπόλοιποι.
Η ώρα των πάγκων
Η πολυτέλεια των πολλών λύσεων για τους Μάβερικς δεν άργησε να φανεί και γρήγορα ο έλεγχος άλλαξε χέρια. Ο Τζέισον Τέρι ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε 9 πόντους, ο ΝτεΣον Στίβενσον σκόραρε πίσω από τη γραμμή του τριπόντου άλλους τόσους σε λιγότερο από ένα λεπτό (!) κι η ομάδα του Ντιρκ Νοβίτσκι, έστω κι αν μέχρι εκείνο το σημείο είχε σημειώσει μόλις ένα καλάθι, βρέθηκε να προηγείται με 28-40, έχοντας μόλις μπει στη δεύτερη περίοδο.
Η απάντηση των γηπεδούχων έμοιαζε αναμενόμενη, αλλά ο τρόπος όχι. Οι Χιτ στηρίζονται στο μεγαλύτερο ποσοστό στους Big Three (Γουέιντ, Τζέιμς & Μπος), αλλά το σύνθημα για την αντεπίθεση το έδωσαν οι παγκίτες Χάουζ και Χάσλεμ. Οι δυο τους πέτυχαν από 6 πόντους σε ένα 16-0 σερί και το προβάδισμα άλλαξε και πάλι χέρια (44-41 στο 19').
Ήταν... ασΤέρι!
Οι Τεξανοί είχαν ανάγκη τον Νοβίτσκι να βρει το δρόμο προς το καλάθι (3π. με 1/9δίπ., 0/3τρίπ., 1/1β. στο ημίχ.), αλλά ο Τέρι συνέχισε να παίζει και για τους δύο. Ο 34χρονος γκαρντ ολοκλήρωσε το πρώτο 24λεπτο με 19 πόντους (5/5δίπ., 3/5τρίπ.) κι έδωσε στην ομάδα του τη δυνατότητα να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 51-53.
Από την άλλη, στο ημίχρονο ο Ντουέιντ Γουέιντ είχε 9 πόντους, ο Κρις Μπος το ίδιο, ενώ ο «King» σκόραρε άλλο ένα καλάθι έπειτα από το αρχικό κρεσέντο του κι έκλεισε στους 11 πόντους.
Η παρέα του Νοβίτσκι
Στην τρίτη περίοδο ο Ντιρκ Νοβίτσκι πέτυχε τους πόντους που του έλειπαν, αλλά οι συμπαίκτες του ήταν εκείνοι που έδωσαν το κάτι παραπάνω. Μπαρέα, Μάριον, Κιντ, Τσάντλερ και Μαχίνμι συμπλήρωσαν την άνοδό του (8π. με 2/5δίπ., 1/2τρίπ., 1/1β.) κι οι Μάβερικς διατήρησαν τα ηνία (56-63 στο 25', 72-81 στο 36'). Γουέιντ και Μπος προσπαθούσαν για την ανατροπή, αλλά «χωρίς» τον Τζέιμς έμοιαζε μάταιος κόπος.
Αντίστροφη μέτρηση για τη στέψη
Ήταν βέβαιο πως οι παίκτες του Έρικ Σπόελστρα θα επιχειρούσαν την αντεπίθεσή τους στην τέταρτη περίοδο. Αλλά δεν ήταν αρκετή. Για ό,τι έκαναν υπήρχε πάντα απάντηση, με το 87-94 στα μισά της περιόδου να είναι η μικρότερη απόσταση που πλησίασαν. Οι επόμενες δύο επιθέσεις τους βρήκαν τον Τζέιμς να πατά εκτός παρκέ και τον Τσάλμερς να πασάρει λανθασμένα, πριν ο ασταμάτητος Τέρι εκτελέσει ξανά και με δύο λεπτά να απομένουν «γράψει» το 89-101, για να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.
Η τελική κόρνα ήχησε στο 95-105, με τους παίκτες των Μαβς να πανηγυρίζουν ένα όνειρο ζωής...
Τα δωδεκάλεπτα: 27-32, 51-53, 72-81, 95-105
Χιτ: Γουέιντ 17 (6/12δίπ., 0/4τρίπ., 5/7β., 8ρ., 6ασ., 5λ.), Τσάλμερς 18 (2/7τρίπ., 7ασ.), Άντονι, Τζέιμς 21 (7/10δίπ., 2/5τρίπ., 1/4β., 6ασ., 6λ.), Μπος 10 (7/9δίπ., 5/7β., 8ρ.), Χάσλεμ 11 (9ρ.), Χάουζ 9 (3/6τρίπ.), Μίλερ (0/1τρίπ.), Χάουαρντ
Μάβερικς: Κιντ 9 (2/3τρίπ., 8ασ.), Μπαρέα 15 (1/3τρίπ., 5ασ.), Τσάντλερ 5 (8ρ.), Νοβίτσκι 21 (8/20δίπ., 1/7τρίπ., 2/2β., 11ρ.), Μάριον 12 (8ρ.), Τέρι 27 (8/9δίπ., 3/7τρίπ., 2/4β.), Στίβενσον 9 (3/5τρίπ.), Κάρντιναλ 3 (1/1τρίπ.), Μαχίνμι 4 
http://www.gazzetta.gr/article/item/201248-zeto-o-neos-vasilias-vids-pics
ΠΗΓΗ:
Read more

NBA TV Top 5: June 12th

Read more

Θεσσαλονικη - 1ο χαριστικο πολυκατάστημα!!!


Το «Δώσε-Πάρε» ανοιξε το πρώτο χαριστικό κατάστημα  ρουχισμού, υποδημάτων, βιβλίων, παιχνιδιών κ.α από δεύτερο χέρι στις 30 Μαΐου. Το κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης  στην Οδό Ιασωνίδου 14, στο κέντρο, ανάμεσα στην Φιλλίπου και την Αγ. Δημητρίου.
Στο κατάστημα θα διατίθενται ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, dvd, cd, οικιακά ειδη, μικροσυσκευές, υπολογιστές και άλλα μικροαντικείμενα που δωρίζουν πολίτες (όλοι εμείς) οργανώσεις και εταιρίες στο  «Δώσε-Πάρε» από τον Δεκέμβριο που άρχισε η λειτουργία του Προγράμματος.   


http://www.kala-nea.gr/
ΠΗΓΗ:
Read more

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΕΡΓΙΩΝ!!!

http://www.apergia.gr/index.php
MonTueWedThuFriSatSun
       
30311 Jun2345
«Αγανακτισμένοι» Έλληνες Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας 18:00
ΕΛ.ΤΑ. πέντε 24ωρες
Flash 96
Ταχυδρομικό Ταμιευτηρίο 48ωρη
Flash 96 48ωρη
Star Channel (Ε.Τ.Ι.Τ.Α.) 24ωρη
Γιορτή:Μάρθα
Γιορτή:Δωρόθεος,Δωροθέα
Τεχνικοί ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών (4ωρη)
Υπάλληλοι Λιμανίων 11:00 έως 15:00
 
Γιορτή:Νικηφόρος
ΗΣΑΠ 24ωρη
ΑΔΕΔΥ/ΓΣΕΕ Συλλαλητήριο 11:00
ΟΜΕ-ΟΤΕ 24ωρη
ΟΜΕ-ΟΤΕ Συλλαλητήριο 11:00
ΟΤΟΕ (Tραπεζοϋπάλληλοι) Συλλαλητήριο
       
6789101112
Flash 96
 
Γιορτή:Καλλιόπη
Υπάλληλοι λιμανιών 48ωρη
 
Γιορτή:Ζήνων
Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, στάση εργασίας 12:00 έως 15:00
Ε.Τ.Ι.Τ.Α. (Τεχνικοί Ιδιωτικών Καναλίων) 24ωρη
 
Εργαζόμενοι στις ιοντίζουσες ακτινοβολίες 10:00 έως Λήξη βάρδιας
E.T.I.T.A. (Τεχνικοί Ιδιωτικών Καναλιών) 24ωρη
Π.Ο.ΥΓ.Υ - ΙΚΑ 24ωρη
Εργαζόμενοι Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου 24ωρη
Π.Ο.ΥΓ.Υ - ΙΚΑ 10:00 έως 18:00
ΑΔΕΔΥ 11:00 έως λήξη ωραρίου
Επιστημονικές Ενώσεις Γαλλικής-Γερμανικής Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας
ΜΕΤΡΟ 05:00 έως 16:00
Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής
Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) 10:00 έως 15:00
Σ.Ε.Α.Ε (Αναπληρωτές/Ωρομίσθιοι Εκπαιδευτικοί) 11:00 έως 17:00
Π.Ο.ΥΓ.Υ - ΙΚΑ Συγκέτρωση 11:00
Εργαζόμενοι Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου 24ωρη
Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής Συγκέντρωση 10.30
ΕΡΤ 24ωρη
ΟΜΕ-ΟΤΕ 24ωρη
ΟΤΟΕ (Τραπεζοϋπάλληλοι)
Π.Ο.ΥΓ.Υ - ΙΚΑ 11:00 έως λήξη ωραρίου
ΠΟΣΤ (Ταχυδρομεία) 24ωρη
Όλες οι ΔΕΚΟ 24ωρη
ΕΘΕΛ 05:00 έως 09:00
ΕΘΕΛ 21:00 έως 00:00
+10 more
       
13141516171819
Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος
Flash 96 24ωρη
ΓΣΕΒΕΕ 24ωρη
Γιορτή:Τίχων
  
Γιορτή:Παϊσιος
ΓΣΕΕ 24ωρη
Επιχειρήσεις & εμπορικά καταστήματα 12:00 έως 15:00
ΕΣΕΕ 24ωρη
ΜΜΕ 24ωρη
ΟΜΕ-ΟΤΕ 24ωρη
ΟΤΟΕ (Τραπεζοϋπάλληλοι) 24ωρη
ΕΕΕΚΕ (Eλεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας) 24ωρη
ΟΣΕ και Προαστιακός 24ωρη
ΠΝΟ (Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία) 24ωρη
       
20212223242526
ΔΕΗ 48ωρη
Γιορτή:Ευσέβιος
  
Γιορτή:Έρωτας
 
       
272829301 Jul23
  
Γιορτή:Πέτρος,Παύλος
Γιορτή:Αποστόλης
Γιορτή:Ανάργυρος,Αργυρό,Δαμιανός,Κοσμάς
  
   ΠΗΓΗ:WWW.APERGIA.GR
 
  
Read more