ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΙL ΜΟΥ:

heliastheo96@gmail.com

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Καρδιακό επεισόδιο ο Κόντης!!!

Δυσάρεστα νέα για τον Χρήστο Κόντη και τον ΑΠΟΕΛ. Ο 36χρονος Έλληνας άσος τα ξημερώματα της Τρίτης ένιωσε ενοχλήσεις και πήγε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη καρδιακό επεισόδιο.  Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η υγεία του ποδοσφαιριστή είναι εκτός κινδύνου, αλλά πλέον θα αναγκαστεί να κρεμάσει τα παπούτσια του. Αυτή την ώρα ο Κόντης κάνει εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματός του.
Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής αισθανόταν τον τελευταίο καιρό ενοχλήσεις στο στήθος του οι οποίες έγιναν περισσότερες έντονες μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, στον οποίο αγωνίστηκε κανονικά. Ετσι όταν επέστρεψε στην Λευκωσία πήγε στο νοσοκομείο, δύο μάλιστα φορές επειδή την πρώτη δεν διέγνωσαν κάτι οι γιατροί, για να διαπιστωθεί τελικά ότι υπέστη καρδιακό επεισόδιο.  Το σίγουρο είναι ότι σταματάει την ποδοσφαιρική του καριέρα!
Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Κόντη στο νοσοκομείο βρίσκεται ο προπονητής του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο πρόεδρος
του ΑΠΟΕΛ Φοίβος Ερωτοκρίτου, οι αντιπροέδροι Άντης Πολυδώρου και Θεόδωρος Κυριακίδης, άλλα μέλη της διοίκησης καθώς και οι συμπαίκτες του. Έγιναν στον ποδοσφαιριστή εξετάσεις και το στεφανογράφημα θα δείξει την κατάσταση του.
Oι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έγραψαν για τον Κόντη στην ιστοσελίδα τους:
"Κόντη, ψυχάρα κράτα γερά. Δυστυχώς αρχίζουμε τη μέρα μας με τα πιο κακά νέα τα οποία αφορούν τον Χρίστο Κόντη. Ο ποδοσφαιριστής μας μετά από έντονες ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο στήθος οδηγήθηκε τα ξημερώματα στο γενικό νοσοκοκείο όπου διαπιστώθηκε ότι έπαθε έμφραγμα. Οι προκαταρτικές εξετάσεις δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα με ένα αγγείο και το γεγονός ότι ο Κόντης μας απέφυγε τα χειρότερα θεωρείται το θετικό της υπόθεσης.
Το αρνητικό είναι ότι δεν τίθεται θέμα να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο γεγονός που πέραν της σοβαρότητας της υγείας του παίκτη δημιουργεί ένα τεράστιο πλήγμα για τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό όμως είναι το ελάχιστο στην προκειμένη αφού οι ευχές όλων μας είναι να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Κόντης παραπονιόταν τις τελευταίες μέρες για λίγους πόνους στο στήθος αλλά δεν θεωρήθηκε κάτι σοβαρό. Πήγε στη Λάρνακα για τον αγώνα με την Αεκ, ήταν εκ των κορυφαίων αλλά με την επιστροφή της ομάδας στη Λευκωσία η κατάσταση του χειροτέρεψε.
Διαμετοκομίστηκε δυο φόρες στο νοσοκομείο τα ξημερώματα αφού στην πρώτη επίσκεψη δεν διαγνώστηκε οποιοδήποτε πρόβλημα. Όταν επέστρεψε σπίτι του η κατάσταση χειροτέρεψε σε βαθμό που αναγκάστηκε να επιστρέψει στο νοσοκομείο όπου και έγινε η διάγνωση για καρδιακό επεισόδιο...".
http://www.gazzetta.gr/article/item/219849-kardiako-epeisodio-o-kodes
 πηγη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου