ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΙL ΜΟΥ:

heliastheo96@gmail.com

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Συνέντευξη χωρίς δημοσιογράφους(!) θα δώσει την Πέμπτη ο πρωθυπουργός...!!!

Καινούργια κόλπα...

Συνέντευξη χωρίς τις «παρεμβολές» δημοσιογράφων, αλλά απ' ευθείας στους ακροατές του κρατικού ραδιοφώνου της ΝΕΤ θα παραχωρήσει το πρωί της Πέμπτης ο πρωθυπουργός...
Γιώργος Παπανδρέου.

Πρόκειται για μια ακόμη, νέα (;) ιδέα του επικοινωνιακού επιτελείου της κυβέρνησης, μετά το βίντεο των "20 μηνών της κυβέρνησης" στο Youtube, σύμφωνα με την οποία οι ερωτήσεις του κοινού θα διαβάζονται από παρουσιαστή της εκπομπής χωρίς δημοσιογραφική παρέμβαση. Οι ερωτήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ομαδοποιούνται και θα αξιολογούνται ώστε να επιλεγούν "οι πιο σκληρές και οι πιο χαρακτηριστικές".

Ηδη η σχετική διαφήμιση της πρωθυπουργικής εκπομπής καλεί τους ακροατές να στέλνουν τις ερωτήσεις τους, σε ηλεκτρονική μορφή, σε διεύθυνση που έχει δώσει ο ραδιοφωνικός σταθμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πλευρά της ΝΕΤ, "καταγράφεται πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ήδη μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης οι ερωτήσεις είχαν ξεπεράσει τις χίλιες".

Από πλευράς επικοινωνιακού επιτελείου, υπάρχουν σχετικές εισηγήσεις να δοθεί στη δημοσιότητα το σύνολο των ερωτήσεων "προκειμένου να μην πληγεί η αξιοπιστία της διαδικασίας".enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου