ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΙL ΜΟΥ:

heliastheo96@gmail.com

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Αποφυλακίζεται ο Στρος Καν!!!


Επαθε την πλάκα του ο εισαγγελέας

Αποφυλακίστηκε ο Στρος Καν με εγγύηση 1 εκατομμύριο ευρώ και τη δέσμευση να μη φύγει από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο δικαστής απέρριψε την εισήγηση του εισαγγελέα...
Michael Obus και έκανε δεκτό το αίτημα των δικηγόρων του ορίζοντας ως εγγύηση: 1 εκατ. σε μετρητά, 5 εκατ. σε μετοχές, σπίτι στην Ουάσινγκτον, ηλεκτρονικό βραχιόλι και κατ’οίκον περιορισμό στο σπίτι που νοίκιασε η γυναίκα του.

Νωρίτερα η κατάσταση στην αίθουσα του δικαστηρίου θύμιζε ταινία σε θρίλερ με τον εισαγγελέα να είναι καταπέλτης για τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ. Ο κ. Obus σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση eείχε προτείνει να μην γίνει δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης λέγοντας:

«Η καταγγελία της καμαριέρας είναι πολύ ισχυρή. Είναι πολύ ισχυρός μάρτυρας εναντίον του Στρος Καν. Αν αφεθεί ελεύθερος θα το σκάσει για την Γαλλία. Εχει την δύναμη να το σκάσει».

Η δίκη σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αποφασίστηκε για τις 3 Σεπτεμβρίου ενώ ο κ. Στρος Καν θα αφεθεί ελεύθερος την Παρασκευή για να ολοκληρωθεί η διαδικασία καταβολής της εγγυήσης.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου