ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΙL ΜΟΥ:

heliastheo96@gmail.com

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ένας πατέρας που δεν τον άφησαν να γνωρίσει την κόρη του...Η τραγική ιστορία πίσω από το ειδεχθές έγκλημα

  Κρατούσε στα χέρια του μια κάμερα, για να απαθανατίσει τη νέα ζωή που θα χάριζε η γυναίκα του στην οικογένειά τους.
Δεν το χωράει ανθρώπου νους ότι τρία καθίκια κατέστρεψαν για μια κάμερα την ζωή ενός αγέννητου παιδιού

Γι' αυτήν την κάμερα δέχτηκε μαχαιριές στην πλάτη, τα χέρια και το λαιμό και άφησε την τελευταία του ζωή έξω από το σπίτι του. Μέσα, η γυναίκα του, ετοιμόγεννη, τον περίμενε για να φέρει το αυτοκίνητο, με το οποίο θα την μετέφερε στο μαιευτήριο…

Το παιχνίδι που τους επεφύλασσε η μοίρα, ίσως το πιο τραγικό. Το νεογέννητο κοριτσάκι κουβαλάει, από τα πρώτα λεπτά της ζωής του, την πιο τραγική ιστορία. Γεννήθηκε ορφανό από πατέρα και δε θα γιορτάσει ποτέ τα γενέθλιά του. Κι αυτό, γιατί κάποιοι φρόντισαν να του καταστρέψουν τη ζωή, πριν ακόμα γεννηθεί.

Το απίστευτο έγκλημα που διαδραματίστηκε σήμερα το πρωί, δεν έχει προηγούμενο. Ο πατέρας νεκρός, η μάνα χήρα με δύο ορφανά και ένα μωρό που κανείς δε θα μπορέσει ποτέ να του εξηγήσει το "γιατί".

Το μεσημέρι της Τρίτης, και μετά από ισχυρότατο σοκ, η πνευμονολόγος Σιμόνα Βιρτζίλι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι… Την ίδια ώρα, ο Πύργος Ηλείας έχει βυθιστεί στο πένθος, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες του iliatora.gr., από εκεί κατάγεται η γιατρός, ενώ η μητέρα της, κυρία Τριανταφυλλιά Νικολοπούλου-Βιρτζίλι, διατηρεί και φαρμακείο.

Στην οδό Ηπείρου, στο κέντρο της Αθήνας, η γειτονιά δεν μπορεί να συνέλθει. Όλοι κάνουν λόγο για ένα παραδειγματικό ζευγάρι, που είχε όνειρα για μια μεγάλη οικογένεια. Ο Μανώλης Καντάρης, εξαιρετικός οικογενειάρχης, όπως όλοι τον χαρακτηρίζουν, εργαζόταν σε μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία, ενώ τα τελευταία χρόνια η καριέρα του είχε ανοδική πορεία και είχε αναλάβει διευθυντική θέση. Η Σιμόνα Βιρτζίλι θεωρείται από τις καλύτερες γιατρούς που διαθέτει αυτή τη στιγμή το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν…

Το χρονικό του φονικού

Τα ξημερώματα της Τρίτης, και ενώ η πνευμονολόγος Σιμόνα Βιρτζίλι ήταν ετοιμόγεννη, ο σύζυγός της, Μανώλης Καντάρης, ιδιωτικός υπάλληλος, πανικόβλητος και με μια βιντεοκάμερα στο χέρι, βγαίνει από το σπίτι, προκειμένου να φέρει το αυτοκίνητό του και να τη μεταφέρει στο μαιευτήριο.

Ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και κατευθύνθηκε σε πάρκινγκ στην οδού Ιουλιανού, που είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό, επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν την κάμερα και εξαφανίστηκαν. Η γυναίκα του και η πεθερά του, που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβησαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό. Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ασφάλεια έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Αθήνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τρεις άγνωστοι, πιθανότατα αλλοδαποί (ένας αυτόπτης μάρτυρας μίλησε για μελαψά άτομα) σκότωσαν με μαχαίρι τον 44χρονο, την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του, για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του. Το περιστατικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα, στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και πήγαινε σε πάρκινγκ στην οδού Ιουλιανού, που είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν μία κάμερα και εξαφανίστηκαν.

Η γυναίκα του και η πεθερά του που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβησαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.

Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η ασφάλεια έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Αθήνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο και γέννησε το δεύτερο παιδί της, λίγες ώρες μετά το φονικό. 

SAROTIKO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου