ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΙL ΜΟΥ:

heliastheo96@gmail.com

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2011



Με 42 συμμετοχές!

Σαράντα δύο πληρώματα θα μπουν στη μάχη του σκληρότερου αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ στις 16 Ιουνίου!
Οι πρωτοπόροι στην κατάταξη Loeb-Elena με το Citroen DS3 WRC σαφώς θα προσπαθήσουν να ξεχάσουν το ατύχημα του 2009 που τους ανέκοψε την προσπάθεια για διάκριση, τη στιγμή που οι πάντα υπολογίσιμοι ομόσταυλοί τους Ogier-Ingrassia θα βρεθούν για πρώτη φορά σαν εργοστασιακό πλήρωμα στο Ράλλυ Ακρόπολις.
Οι Hirvonen-Lehtinen και Latvala-Anttila, με τα εργοστασιακά Ford Fiesta RS WRC αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να συνεχίσουν την καλή παράδοση της Ford επί ελληνικού εδάφους, η οποία με τις επικρατήσεις της στο Ράλλυ Ακρόπολις κατέχει και το απόλυτο ρεκόρ, με 13 νίκες σε έναν αγώνα!

Από τη λίστα συμμετοχών φυσικά και δε λείπει ο πάντα υπολογίσιμος Petter Solberg, επίσης με Citroen DS3 WRC, ενώ με ίδιο αυτοκίνητο οι Έλληνες θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά τον Kimi Raikonen.
Ανάμεσα στις οκτώ ελληνικές συμμετοχές που θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στο διεθνή ανταγωνισμό, σαφώς ξεχωρίζει αυτή των Λάμπρου Αθανασούλα-Νίκου Ζακχαίου, υπό τη σκέπη της ΕΠΑ (Επιτροπή Αγώνων Αυτοκινήτου) και της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας) με Ford Fiesta RS WRC!


Αξίζει να αναφερθεί ότι τα αυτοκίνητα προδιαγραφών WRC είναι 18. Στην κατηγορία SWRC οι συμμετοχές έφτασαν τις δέκα, ανάμεσα στις οποίες και αυτές των επικεφαλής της βαθμολογίας Martin Prokop, Ott Tanak και Karl Kruuda.
Όλοι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του WRC θα βρεθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τα αυτοκίνητα νέων προδιαγραφών, έτοιμοι να αναμετρηθούν στις 18 ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις 2011, συνολικού μήκους 348.80 χλμ.
Βρείτε τη λίστα συμμετοχών εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου